Ons Verhaal

Ons Verhaal


We hebben La Passione opgericht vanuit een diepe liefde voor ons vak. We gebruiken enkel echte ingrediënten hier in ons restaurant.

Pantaleone, geboren in Calabrië, Zuid-Italië, brengt met zijn vurige persoonlijkheid en ongeëvenaarde toewijding aan de culinaire kunst, een stukje Italië naar Heerlen. Zijn verfijnde vaardigheden en erfgoedrecepten vormen het hart van La Passione.
Renata, met haar bruisende energie, zorgt ervoor dat elke gast zich omarmd voelt in een warme en uitnodigende sfeer.

Tafelreservering

Samen hebben zij vanaf 2017 een droom verwezenlijkt, La Passione opgebouwd met de belofte van voortreffelijke Italiaanse gastronomie.

Pantaleone & Renata

We hebben La Passione opgericht vanuit een diepe liefde voor ons vak. We gebruiken enkel echte ingrediënten hier in ons restaurant.

Pantaleone, geboren in Calabrië, Zuid-Italië, brengt met zijn vurige persoonlijkheid en ongeëvenaarde toewijding aan de culinaire kunst, een stukje Italië naar Heerlen. Zijn verfijnde vaardigheden en erfgoedrecepten vormen het hart van La Passione.
Renata, met haar bruisende energie, zorgt ervoor dat elke gast zich omarmd voelt in een warme en uitnodigende sfeer.

Tafelreservering

Samen hebben zij vanaf 2017 een droom verwezenlijkt, La Passione opgebouwd met de belofte van voortreffelijke Italiaanse gastronomie.

Pantaleone & Renata

Share by: